Regional Matkultur Skane_2021_2022

Kontakt: info@regionalmatkulturskane.se www.culinary-heritage.com www.facebook.com/Matkulturskane © Regional Matkultur Skåne 2021 Medlemsföretagen ansvarar för sina respektive texter, logotyper och fotografier. Omslagsbild: Malin Kumberg • Övrig text: Eva Norrsell Layout: Colloco Grafisk Form Tryck: Ljungbergs Tryckeri AB, Klippan 1995 startade Regional Matkultur som ett samarbete mellan Sydöstra Skåne och Bornholm för att marknadsföra regionerna genom den regionala maten. Några år senare utvecklades nätverket till att omfatta även andra regioner i Europa, Regional Culinary Heritage Europe. Idag finns det 46 medlemsregioner med cirka 1600 medlemsföretag över hela Europa. Huvudsyftet med Regional Matkultur är att genom lokalproducerad mat attrahera besökare till en specifik region. Varumärket, logotypen, består av en kockhatt och en kniv och gaffel och används som en vägvisare för besökarna, som vill njuta av den regionala maten. S V A N E N M Ä R K E T Trycksak 3041 0116

RkJQdWJsaXNoZXIy ODI1MTg=