Kullaliv nr 2 - 2014 - page 66

66
Tortilla
toppad med kallrökt lax
Samtliga recept beräknade till 4 portioner
10 ägg
6 kokta potatisar, skivad
1 gul lök, skivad
12 skivor kallrökt lax
1 citron
salt och peppar
grönt att garnera med
Vispa ihop ägg, smaka av med salt och peppar. Fräs
lök i olivolja, lyft ur löken och häll i äggen och låt de
stelna till. Tillsätt potatisen och vänd ner den, stek på
långsam värme till allt stelnat. Vänd tortillan med hjälp
av ett lock eller tallrik. Låt steka färdig på andra sidan.
Servera direkt ur pannan, toppa med kallrökt lax, citron
och nåt grönt.
1...,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65 67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,...124
Powered by FlippingBook